Låt oss bygga en plattform för dig som kan skalas upp.

Vi fokuserar på forskning och data innan vi börjar bygga, vilket sparar pengar.

Vi på Amwag AB har en bred kunskap om hur IT-tjänster och produkter förändras runt om i världen, och vi anpassar dem för våra kunder på bästa möjliga sätt. Betrakta oss som den one-stop lösningsbaserade byrån för alla dina affärsbehov catering från kreativa, IT och digitala behov.

Webshop / eCommerc /Wordpress

Vi hjälper företag att kommunicera med miljontals webbsurfare/användare genom att utveckla iögonfallande, lättnavigerade, sökmotorvänliga webbplatser med e-handel, medlemskap, flerspråkighet, staging eller avancerade funktioner.

WordPress-webbplatser

Webbutiker/webbplatser för e-handel

System för bokning/reservation online

Informativa webbplatser

Utveckling av mobila applikationer

Amwag har vi ett kreativt team som förstår affärsprocesser och hjälper våra kunder att skapa applikationer för olika plattformar för att kommunicera med miljontals Android- och iPhone-användare genom att utveckla iögonfallande, lättnavigerade, användarvänliga, flerspråkiga mobilapplikationer som hjälper dig att utveckla ditt företag.

Taxibokning och taxipriser

Ansökan om nätbaserat lärande och testning

Affärstillämpning för e-handel

UI / UX-design

Vi utformar dina idéer och förverkligar dem och ser till att vi följer de senaste grafiska trenderna, eftersom bra design ger bra affärer och gör att ditt företag sticker ut bland andra på den utmanande marknaden.

Design av webbapplikationer

Design av mobila applikationer

Design av instrumentpanel och anpassad app

Sociala medier

Eftersom världen snabbt går mot digitalisering hjälper vi personligheter, företag och organisationer att visa upp sin närvaro i den digitala världen genom att skapa digitalt innehåll för stora sociala nätverksplattformar som Facebook, Instagram, Twitter med mera.

Twitter-inlägg / grafisk design

Facebook-inlägg / grafisk design

Instagram-inlägg / grafisk design

Google-kompatibel SEO på sidan och SEO utanför sidan

Vi hjälper till med en grundläggande undersökning från det tidigaste skedet, från planramar och innehåll till gränssnittsprofil och varumärkesstyrka, och dessa är kraftfulla, branschbaserade kataloger som varje företag bör fokusera på för att få fotfäste inom lokal SEO.

Webbplatsrevision och SEO-bedömning

Listor över företagsprofiler

Omfattande sökordsforskning

Video och grafik

Listning i Google Merchant Center

Kontakta oss för att komma igång

Anslut

Amwag - Wordpress webbyrå i Stockholm

Prenumerera på

Anmäl dig till vår e-postlista för att få de senaste uppdateringarna.